Psihologii sustin ca preferintele culinare pot descrie destul de exact caracterul unei persoane. Studii in acest sens au fost efectuate de cercetatorii de la Universitatea de Medicina din Oslo.
Cei care iubesc merele, de exemplu, sunt sarguinciosi, atenti si putin demodati. Oamenii care se topesc dupa gustul capsunilor au un simt estetic bine conturat si iubesc sa fie inconjurati de lucruri frumoase, scrie Teen Problem.
Potrivit psihologilor, cei care iubesc salatele verzi dovedesc reale calitati muzicale. Prazul, in schimb, este hrana intelectualilor si a oamenilor cu o gandire logica bine dezvoltata.
Cine are o pasiune pentru morcovi si spanac este un suflet melancolic. Iubitorii de varza sunt persoane reticente si foarte rar dau bani cu imprumut.
Vinetele si ardeii caracterizeaza oamenii bine intentionati, iar napii reprezinta placerea celor cu principii solide si extrem de hotarati.
Cei care adora cartofii sunt persoane echilibrate care arata toleranta fata de opiniile altora. Rosia se potriveste celor care descopera sensul vietii in grija pentru familie si copii.
Liderii innascuti se topesc dupa carne, indiferent de modul de prezentare al acesteia. Singuraticii iubesc mancarurile lichide: supe, sucuri si lapte.
Egoistilor nu le lipseste iaurtul de la masa iar iubitorii de dulciuri sunt romantici capabili de sacrificii. Oamenilor orgoliosi nu le lipseste sare de pe masa
Psihologii sustin ca preferintele culinare pot descrie destul de exact caracterul unei persoane. Studii in acest sens au fost efectuate de cercetatorii de la Universitatea de Medicina din Oslo.
Cei care iubesc merele, de exemplu, sunt sarguinciosi, atenti si putin demodati. Oamenii care se topesc dupa gustul capsunilor au un simt estetic bine conturat si iubesc sa fie inconjurati de lu