Înainte de a pleca spre aeroport, cu riscul de a pierde zborul către Kazahstan, artistul s-a apucat de făcut clătite (chiar cu două ore înainte de decolarea avionului).
"Am reţeta mea specială de clătite. Pun un pic mai multă apă minerală şi ies mai pufoase şi mai gustoase. Acum sunt mândru că am învăţat să le întorc direct cu tigaia şi fără să le scap pe jos. Cu toate că ţin regim, de la dulciuri nu mă prea pot abţine. Clătite mănânc aproape zilnic. Ştiu să fac şi clătite cu carne, cu legume, cu fructe exotice. Mi-am pregătit şi pentru drum vreo 30 de clătite să-mi ajungă. Aş trece graniţa cu ele, dar nu am voie", a povestit Tom Boxer, în exclusivitate pentru CANCAN.
De când cântă într-o nouă formulă, artistul are foarte multe solicitări în ţară şi în străinătate. Mai mult, ei vor participa la unul dintre cele mai importante evenimente ale muzicii, la White Sensation. Înainte de a pleca spre aeroport, cu riscul de a pierde zborul către Kazahstan, artistul s-a apucat de făcut clătite (chiar cu două ore înainte de decolarea avionului).
"Am reţeta mea specială de clătite. Pun un pic mai multă apă minerală şi ies mai pufoase şi mai gustoase. Acum sunt mândru că am învăţat să le întorc direct cu tigaia şi fără să le scap pe jos. Cu toate că ţin regim, de la dulciuri nu mă prea pot abţine. Clătite mănânc aproape zilnic. Ştiu să fac şi clătite cu carne, cu legume, cu fructe exotice. Mi-am pregătit şi pentru drum vreo 30 de clătite să-mi ajungă. Aş trece graniţa cu ele, dar nu am voie", a povestit Tom Boxer, în exclusivitate pentru CANCAN.
De când cântă într-o nouă formulă, artistul are foarte multe solicitări în ţară şi în străinătate. Mai mult, ei vor participa la unul dintre cele mai importante evenimente ale muzicii, la White Sensation.