Pentru a nu se abate de la regimul de slăbit, cântăreaţa de muzică uşoară îşi gătea seara ce trebuia să mănânce a doua zi
Corina Chiriac a renunţat la prăjeli, zahăr, pâine şi a învăţat cum să asocieze corect alimentele la vârsta de 55 de ani. "Regimul adoptat mi-a permis să slăbesc până la 35 de kilograme în doi ani", a declarat pentru gândul interpreta. Pentru că nu este adepta dietelor care promit rezultate spectaculoase, cântăreaţa de muzică uşoară a apelat la un medic nutriţionist care i-a recomandat o dietă disociată.
"Înainte de a primi vreun regim, a trebuit să îmi fac analize la sânge şi o electrocardiogramă. Apoi dr. Simona Tivadar m-a învăţat cum să combin alimentele, ce trebuie să mănânc şi de câte ori. Regimul urmat de mine este unul personalizat. Există cazuri în care nutriţionistul oferă pacientului o hârtie cu valori calorice şi i se spune să nu depăşească 1.000 de kilocalorii pe zi. Aceste regimuri pot înrăutăţi lucrurile, deoarece ajungi să îmbini tot felul de alimente care devin acide", spune Corina Chiriac.
Ea trebuia să mănânce de cinci ori pe zi, "trei mese principale şi două gustări". Programul încărcat nu a determinat-o să nu respecte regulile dietei. "Găteam seara şi a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, peşte la grătar cu spanac opărit, legume înăbuşite, caşcaval cu ardei gras. Şi astfel, între două filmări sau două drumuri, făceam pauză şi mâncam. Întodeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumpăram apă plată", menţionează artista. Deşi a scăzut în greutate, Corina Chiriac continuă să urmeze acest regim şi în prezent. Aceasta a renunţat complet la prăjeli, iar dulciuri mănâncă extrem de rar: o bucată de ciocolată sau două linguri de tort la trei luni.
"Prefer să îmi fac carnea de peşte sau cea albă la cuptor sau la grătar. Legumele le înă