Restaurantul „Crizantema” din Reghin, condus de specialistul în gastronomie Ioan Ţeugea, organizează o petrecere împreună cu Organizaţia Municipală PSD, vineri, 4 martie, începând cu ora 15.00. În cinstea zilei de 8 martie, Ioan Ţeugea găteşte pentru o sută de femei PSD-iste la “Crizantema”, lăsând şi coniacul să curgă în voie!
La eveniment sunt aşteptate circa o sută de cupluri. Meniul, deşi de criză, 45 de lei de persoană, este unul savuros. „Pregătim pentru doamnele noastre cele mai gustoase produse, începând de la cârnaţi, tobă şi chiftele, până la ceafa afumată şi pulpe dezosate de pui, dar bineînţeles că de la chef nu vor lipsi nici cartofii franţuzeşti şi ciorba ardelenească”, a precizat bucătarul şef. De la eveniment nu vor lipsi vinurile nobile, berea rece, ţuica de casă, coniacul de lux, şampania spumoasă, sucurile naturale, legumele şi fructele plus prăjiturile gustoase.
„Piesa de rezistenţă” a petrecerii de 8 martie va fi tombola cu premii surpriză la care domnii pot cumpăra cât mai multe bilete pentru a-şi încerca norocul în câştigarea premiului cel mare. Ioan Ţeugea a mai precizat faptul că ziua de 8 martie este un moment de socializare, în care participanţii încearcă să se cunoască mai bine şi abordează odată pe an şi alte alte lucruri în afara problemelor de serviciu.
Restaurantul „Crizantema” din Reghin, condus de specialistul în gastronomie Ioan Ţeugea, organizează o petrecere împreună cu Organizaţia Municipală PSD, vineri, 4 martie, începând cu ora 15.00. În cinstea zilei de 8 martie, Ioan Ţeugea găteşte pentru o sută de femei PSD-iste la “Crizantema”, lăsând şi coniacul să curgă în voie!
La eveniment sunt aşteptate circa o sută de cupluri. Meniul, deşi de criză, 45 de lei de persoană, este unul savuros. „Pregătim pentru doamnele noastre cele mai gustoase produse, începând de la cârnaţi, tobă şi chiftele, până la ceafa afu