În următorii doi ani urmează să fie inaugurate, în Bucureşti, cinci magazine "La Bunătăţuri", după cum ne-a spus Mihai Soare, managerul magazinului cu acelaşi nume deschis în centrul Capitalei şi a restaurantului "Mesogios" din Bucureşti: "Ne gândim ca în doi ani să mai deschidem cinci magazine de acest gen, în Bucureşti. Investiţia totală ar fi de circa 200.000 de euro".
Domnia sa ne-a precizat că actualul magazin a fost înfiinţat ca urmare a cererilor venite din partea clienţilor restaurantului pe care îl conduce: "Pentru res-taurant ne aducem singuri marfa din Grecia. La cererea clienţilor, care făceau comenzi ce nu aveau legătură cu restaurantul când ştiau că mergem după marfă - ulei, iaurt, brânză - ne-am gândit să deschidem şi un magazin". Acesta a fost inaugurat în luna mai a anului trecut. Produsele din alte ţări au fost combinate cu produsele tradiţionale din Bucovina. "La Bunătăţuri" cuprinde o gamă bogată de băuturi alcoolice, dar şi specialităţi de genul pate fois-gras, untură de gâscă, mezeluri franţuzeşti şi italiene, murături bulgăreşti, brânzeturi de Olanda, Italia, Grecia, Franţa şi România, ponderea cea mai mare având-o cele greceşti, care numără 32 de sortimente.
"Specificul nostru sunt coşurile de cadouri, deja avem comenzi pentru Paşte", ne-a spus Mihai Soare, subliniind că o parte din magazin este dedicată vinurilor: "Am dedicat un spaţiu special pentru vinuri, sperând că vor completa vânzările. Dimpotrivă, primul căutat este vinul. Am ales o altă abordare pentru păstrarea vinului - cu mai puţină lumină, cu temperatura optimă pentru păstrarea vinului, expoziţia vinului fiind făcută sticlă lângă sticlă".
În magazin sunt expuse 190 de tipuri de vin, din toate zonele viticole renumite, de la Noua Zeelandă şi Aus-tralia, până la Chile şi Argentina. Domnul Soare ne-a precizat că licorile comercializate de magazinul pe care îl reprez