Interviul de angajare, desi o situatie comuna, ne da batai de cap, de fiecare data. Sa folosim machiaj sau nu? La ce sa renuntam? Cand stim ca este suficient?
De regula, daca machiajul dureaza mai mult de 8-10 minute, inseamna ca aplici prea mult. In cazul interviului de angajare, daca procesul de aplicare dureaza mai mult de 5-6 minute inseamna ca aplici prea mult.
Este de preferat ca fondul de ten sa fie inlocuit cu o pudra minerala. Hidrateaza bine fata si gatul inainte, apoi aplica folosind o pensula mare, prin miscari largi si circulare, putin produs mineral.
Daca este cazul, aplica un strat subtire de corector, inainte. Nu renunta la blush si rimel; ba chiar, daca porti ochelari, aplica doua straturi de rimel, fara teama de a exagera. Renunta insa la fardul de pleoape si la ruj (mai degraba foloseste un balsam de buze). Gura te face mereu sa pari mai machiata decat esti.
Interviul de angajare, indiferent pentru ce job aplici, este momentul in care este de preferat sa pastrezi totul la nivel minim. Astfel ca, daca esti o persoana care nu se machiaza de regula, nu incepe in ziua interviului.
Daca esti o persoana careia ii place sa experimenteze in materie de culoare si textura, asteapta pana cand te intorci de la interviu. Nu face nimic din ceea ce nu te face sa te simti bine in propria piele.
Interviul de angajare nu e momentul potrivit nici pentru incercari, nici pentru excese. Tine genele false in cutie si rujul rosu pentru cand te intorci de la interviu.
In fond, machiajul este un mijloc, o arma pe care trebuie sa invatam sa o folosim in propriul beneficiu si nu impotriva noastra.
Interviul de angajare, desi o situatie comuna, ne da batai de cap, de fiecare data. Sa folosim machiaj sau nu? La ce sa renuntam? Cand stim ca este suficient?
De regula,