A început să lucreze în domeniu în urmă cu 10 ani, a deschis mai toate barurile din oraş, a lucrat pentru Casino Riviera Bucureşti şi s-a specializat ca barman la Miami.
Viaţa de student în căminele din Capitală nu e deloc uşoară şi cum hainele, cluburile şi ieşirile cu prietenii costă, Bogdan a cunoscut pe pielea lui “greutăţile” vieţii de student. A început să lucreze într-un club şi cum nu avea experienţă s-a văzut nevoit să recurgă la un artificiu.
“Aveam nevoie de bani, am văzut un afiş de ofertă de muncă şi m-am gândit să încerc şi eu. Nu aveam experienţă aşa că am făcut un cv fals în care am scris că am lucrat în mai multe baruri din oraşul meu numai că la acel moment erau foarte puţine locaţii de acest gen. Aveam cunoştinţe lagate de bar, dar doar din postura de consumator”, a povestit Bogdan.
Timp de doi ani a lucrat ca barman în cluburile de noapte din Capitală şi în 2002 a plecat din ţară.
“Am plecat la câţiva prieteni în Germania care aveau un bar. Am lucrat patru luni după care am plecat în Spania. Timp de un an de zile am lucrat ca barman”, a mai spus tânărul.
S-a întors în Giurgiu, iar talentul său în a mânui sticlele şi cocktailurile care ieşeau din mâna lui a stârnit rapid interesul patronilor de baruri din oraş. Timp de patru ani, atât cât a stat în ţară, a lucrat în toate localurile giurgiuvene de la acel moment. Şi-a dorit mai mult, aşa că a aplicat pentru un job de barman pe o navă de croazieră în cadrul companiei Carnival Cruise Lines.
Specializare cu elitele din Miami
“Am văzut un anunţ pe internet şi m-am înscris şi eu pentru preselecţie. M-au sunat după şase luni, nu mai speram să mă sune”, îşi aminteşte giurgiuveanul. Odată cu acest contract, Bogdan s-a specializat în meseria de barman cu cei mai buni în domeniu din Miami.
“Aveam nişte trainer foarte buni, am învăţat tot ce era nevoie, de la cum să p