“Ce-am fost şi ce-am ajuns!” îşi intitulează Dan Voiculescu-Felix postarea de pe blogul său.
“Prima dată, la începutul anilor 90, mi s-a reproşat că am administrat conturile secrete ale lui Nicolae Ceauşescu. Se spunea, nici mai mult, nici mai puţin, că eram mâna dreaptă a dictatorului, a vechiului regim. După ce am câştigat în instanţă împotriva celor care mă calomniaseră, proces care a durat peste 7 ani, m-am ales cu nevinovăţia pronunţată de justiţie şi cu scuzele publice ale domnului Băcanu. Apoi, la bursa zvonurilor, am devenit general de Securitate, omul care tăia şi spânzura în serviciile secrete, care l-a speriat pe Pacepa şi l-a controlat cu mână forte pe Iulian Vlad”, scrie senatorul.
“În 2006, când zvonurile se cam risipiseră, a reînceput serialul în regia ambiţiosului domn Băsescu. Însă, din criză de argumente, generalul a fost retrogradat la nivelul de colonel. Nici colonel nu a rămas mult timp şi a ajuns un anonim ofiţer sub acoperire. Cercetările au continuat, pista ofiţerului nu s-a confirmat şi am primit gradul de căruia i s-a conferit şi titlul”, continuă, ironic, Voiculescu.
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie vor da sentinţa, joi, 10 martie, dacă Dan Voiculescu rămâne cu verdictul de fost colaborator al Securităţii dat de CNSAS.
A fost Dan Voiculescu securist?
A fost doar turnător?
Putea să-şi creeze uriaşul imperiu media, financiar şi economic dacă nu era omul Securităţii?
Ştie Traian Băsescu mai mult decât spune despre trecutul lui Felix?
“Ce-am fost şi ce-am ajuns!” îşi intitulează Dan Voiculescu-Felix postarea de pe blogul său.
“Prima dată, la începutul anilor 90, mi s-a reproşat că am administrat conturile secrete ale lui Nicolae Ceauşescu. Se spunea, nici mai mult, nici mai puţin, că eram mâna dreaptă a dictatorului, a vechiului regim. După ce am câştigat în instanţă împotri