Pe români îi lasă nervii atunci când văd preţurile din pieţe. Nu înţeleg de ce cartofii româneşti sunt mai scumpi decât fructele exotice din import.
La Galaţi, în urmă cu doua zile, cartofii se vindeau cu 2, 5 lei kilogramul. Peste noapte, preţul a sărit la 2,75 lei. După încă o zi oamenii au aflat că trebuie să dea 3 lei pe kilogram.
Ministrul Agriculturii a găsit explicaţii. “A fost un an slab pt cartof”, spune Valeriu Tabără.
Asta în timp ce meniul pensionarilor sărăceşte în pas cu creşterea preţurilor. Pentru mulţi, mâncarea de cartofi a devenit un lux pe care nu
şi-l mai permit.
Pe români îi lasă nervii atunci când văd preţurile din pieţe. Nu înţeleg de ce cartofii româneşti sunt mai scumpi decât fructele exotice din import.
La Galaţi, în urmă cu doua zile, cartofii se vindeau cu 2, 5 lei kilogramul. Peste noapte, preţul a sărit la 2,75 lei. După încă o zi oamenii au aflat că trebuie să dea 3 lei pe kilogram.
Ministrul Agriculturii a găsit explicaţii. “A fost un an slab pt cartof”, spune Valeriu Tabără.
Asta în timp ce meniul pensionarilor sărăceşte în pas cu creşterea preţurilor. Pentru mulţi, mâncarea de cartofi a devenit un lux pe care nu
şi-l mai permit.