Grafician şi pictor, el a realizat ilustraţiile pentru Aventurile lui Sherlock Holmes, coperţile pentru colecţia „Alexandre Dumas“ şi a altor volume publicate de Editura Adevărul.
Tudor desenează de când se ştie iar în copilărie sursa sa de inspiraţie a fost natura, pentru că şi-a petrecut primii ani în satul bunicilor, langa Vălenii de Munte.
“ Nu am făcut liceul de artă şi aş fi putut cu uşurinţă face şi altceva în afară de artă fiindcă ma preocupă serios multe alte domenii. Am ales să desenez şi să pictez fiindcă mi s-a părut că aceasta e participare, acţiune, lucru cu materia, nu numai constatare rece şi neutră. Faptul de a lucra mi s-a părut asemănator cu actul de a trăi, de a te confrunta cu materia pentru a scoate totuşi triumfător spiritual", ne-a spus Tudor.
Desenele sale care au caracter pictural şi ţine la unitatea de spirit care însufleţeşte de-o potrivă pictura şi desenul în care trebuie să răzbată acelaşi cântec deşi sunt făcute din materii diferite. Artistul crează personaje şi stări şi spune ceea ce cuvintelor le e greu sau cu neputinţă să spună “Îmi place să fac personaje care, deşi poarta vestimentatii amintind de anumite epoci, să vorbească cu uşurinţă despre oricare timp, fiindcă fiecare epocă e doar un eseu imperfect despre timpul fără timp . Mă intereseaza foarte mult identitatea personajului dar si relatia sa cu fondul, atat cel fizic, geometric, cat si cu cel general uman si general morfic fiindca atat oamenii cat si lucrurile se deosbesc în aceeaşi măsură în care se şi aseamănă. Poate tocmai din aceasta cauza imi place sa desenez aerul in care se scalda personajele, martorul tacut al paradoxurilor”, a mai sus artistul.
“Ilustraţia de carte pentru mine este un acompaniament al naratiunii”
A făcut grafică, pictură murala si de sevalet, a lucrat atat in biserici cat si in spatii laice dif