De astăzi până duminică se desfăşoară la Hotelul Pulman, din Capitală, a cincea ediţie a Tărgului Internaţional de vinuri GoodWine. Peste 30 de producători, distribuitori şi importatori de vinuri din ţări precum România, Republica Moldova, Franţa, Italia, Bulgaria, Argentina, Australia, Chile, Noua Zeelandă, Africa de Sud etc. aduc la Bucureşti peste 350 de sortimente de vin, dintre care 30 vor fi lansate în cadrul evenimentului.
Doru Dumitrescu, preşedintele Asociaţiei Somelierilor din România, va face degustări şi asocieri ale mâncărurilor cu vinul. Vinurile premium vor fi asociate cu delicioasele trufe, cu ciocolata bio, dar şI cu alte bunătăţi ce vor fi preparate de maeştri mucătari de la restaurante şI şcoli de bucătări.
Maestrul de ceremonii al evenimentului va fi Cătălin Păduraru, cel mai proaspăt expert român în cadrul OIV, membru ADAR şi critic de vin. De astăzi până duminică se desfăşoară la Hotelul Pulman, din Capitală, a cincea ediţie a Tărgului Internaţional de vinuri GoodWine. Peste 30 de producători, distribuitori şi importatori de vinuri din ţări precum România, Republica Moldova, Franţa, Italia, Bulgaria, Argentina, Australia, Chile, Noua Zeelandă, Africa de Sud etc. aduc la Bucureşti peste 350 de sortimente de vin, dintre care 30 vor fi lansate în cadrul evenimentului.
Doru Dumitrescu, preşedintele Asociaţiei Somelierilor din România, va face degustări şi asocieri ale mâncărurilor cu vinul. Vinurile premium vor fi asociate cu delicioasele trufe, cu ciocolata bio, dar şI cu alte bunătăţi ce vor fi preparate de maeştri mucătari de la restaurante şI şcoli de bucătări.
Maestrul de ceremonii al evenimentului va fi Cătălin Păduraru, cel mai proaspăt expert român în cadrul OIV, membru ADAR şi critic de vin.