GOmentorship reia seria de conferințe cu profesioniști talentați care le vorbesc tinerilor despre dificultățile și satisfacțiile alegerilor profesionale. Luna martie va fi dedicată „femeilor excepționale”. GOmentorship este un proiect ORICUM sprijinit de postul de televiziune TLC și Universitatea din București.
Evenimentul are loc la Sala de Lectură a Facultății de Litere din capitală, durează două ore, iar intrarea este liberă, în limita locurilor din sală.
Melenia Medeleanu, Anca Buliman, Ada Roseti și Andreea Paul (Vass) vor vorbi despre începuturile lor în carieră, despre transformările care le-au definit traseul profesional și despre cum arată o zi de muncă pentru fiecare dintre ele.
După diplomă este psiholog, după master comunicator, iar după profesie jurnalist. Melania Medeleanu a participat, la 16 ani, la o emisiune de divertisment în televiziune, când i s-a
propus să rămână în echipă. De atunci au trecut 17 ani în care a crescut având mereu în prejmă o cameră de luat vederi. A radiografiat viața politică, socială, economică și a vorbit cu mii de oameni în numele altor mii. Azi e voluntar și se declară extrem de bine răsplătită: învață alături de 48 de copii într-un afterschool social pe care l-a inițiat, în satul în care locuiește. Cele 6 luni de când se află printre copii au făcut-o să vadă lumea în culori: „Eu le vorbesc despre altruism, ei vin mereu cu dovada. Eu le povestesc despre cum cred că arată o lume mai bună, iar ei o construiesc.”
Anca Bulimanși-a luat licența în medicină generală în 1997, iar din 2006 este manager al Spitalului Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni”, având în subordine 1200 de angajați. În perioada 1999-2006 a desfășurat activitate didactică la Facultatea de Medicină Generală a Universității Titu Maiorescu, Catedra de Anatomie. A fost, pe rând, funcționar la I.M.G.B, reprezentant medical pent