In secolul vitezei in care toata lumea este grabita nu prea mai avem timp sa stam la masa avem nevoie de solutii pentru a pregati ceva in cateva minute. In aceasta saptamana, Monica Tatoiu va recomanda o masa perfecta pentru pranz.
"Cea mai buna reteta pentru masa de pranz este salata asortata, salata verde de mai multe feluri cu nuci prajite, ulei de masline cu rosii cherry taiate. Pe o bucata de bagheta taiata in patru se pune branza de capra in forma de rulou. Se taie ruloul respectiv in patru si pe fiecare bucata de paine se pune cate o bucata de branza. Se pun la microunde si se topeste branza. Peste salata chevre chaud se pune un otet balsamic mai gros, ca un sirop. Se serveste cu o jumatate de pahar de vin rose si iti asigura o dupa-masa fericita. Asta mananc eu o data la doua zile", a declarat Monica Tatoiu pentru Ziare.com.
Si daca salata iti surade, insa branza de capra nu este pe gustul tau, o poti inlocui cu altceva. Monica Tatoiu va ofera o alta varianta pentru o gustare sanatoasa.
"Se iau flori de dovleac la pachet, aduse din Italia. Se face un aluat de clatite, se baga floarea de dovleac in acesta si se prajeste la foc puternic in ulei incins. In loc de branza de capra pe paine se pun pe platoul cu salata patru cinci flori de dovleac. Sunt foarte bune si incarcate cu vitamine, sunt ca un snitel cu carne", a completat Tatoiu.
In secolul vitezei in care toata lumea este grabita nu prea mai avem timp sa stam la masa avem nevoie de solutii pentru a pregati ceva in cateva minute. In aceasta saptamana, Monica Tatoiu va recomanda o masa perfecta pentru pranz.
"Cea mai buna reteta pentru masa de pranz este salata asortata, salata verde de mai multe feluri cu nuci prajite, ulei de masline cu rosii cherry taiate. Pe o bucata de bagheta taiata in patru se pune branza de capra in forma de rulou. Se