Vedeta orădeancă, prezentatoare la Acasă Tv, are un meniu special de la care nu se abate și cu care și-a obișnuit întreaga familie. Ea a îmbrățișat stilul „raw" și și-a învățat inclusiv copii cu dulciuri sănătoase, fără zaharuri, coloranți și emulgatori. Cei mici mănâncă inclusiv la grădiniță meniu vegetarian. Rețetele Oliviei Steer sunt un pasaport spre o viață sănătoasă și lungă.
Mămică a doi copii, soţia lui Andi Moisescu pare să fi găsit secretul unui corp frumos și a divulgat secretul atât în interviuri cât și pe blogul personal : a renunțat la mâncarea tradițională românească și-și răsfață trupul cu alimente vegetale, de cele mai multe ori crude.
"Dimineaţă, prefer varianta rapidă şi eficientă a mărului ras pe răzătoarea mică, amestecat cu o linguriţă-două de nuci caju fin râşnite şi încă una de miere. E într-adevăr delicioasă, ţine de foame şi te încărca cu energie la maximum pentru câteva ore, fără să te îngraşe şi fără să-ţi dea "bătăi de cap digestive", spune Olivia Steer, citată de Click.
Salată din crudități
Încă din decembrie anul trecut Olivia Steer a recunoscut că înlocuiește tradiționalul caltaboș sau cârnații cu salate sănătoase. Vedeta optează în sezonul rece pentru salată de sfeclă crudă care este rasă pe răzătoarea mică şi amestecată cu o linguriţă de miere, sucul unei jumătăţi de lămâie, puţin ulei de măsline crud, jumătate de linguriţă de chimen măcinat şi sare. „ E excelentă împotrivă anemiei şi extrem de mineralizantă. Poţi adaugă în ea şi un morcov ras fin, pentru mai mult betacaroten, mai ales dacă lucrezi la calculator şi ţi se înroşesc ochii.
La salată asta merge de minune o porţie de cartofi fierţi la aburi, amestecaţi cu jumătate de cană de alge wakame (proteine complete şi aport serios de minerale, printre care şi iod în variantă organică) cu ulei de măsline presat la rece şi jumătate de linguriţă de