Curtea de Apel Bucureşti, a admis, în data de 07 martie a.c., recursul formulat de Hidroelectrica SA şi a hotărât anularea deciziei de suspendare a înfiinţării Hidroenergetica, potrivit unui raport transmis BVB. Decizia Curţii de Apel Bucureşti este irevocabilă.
Cererea de suspendare a hotărârii acţionarilor a fost depusă de către Fondul Proprietatea în data de 07 decembrie 2010, care se opune Hotărârii Acţionarilor Hidroelectrica din 19 noiembrie 2010 prin care a fost aprobată divizarea Hidroelectrica, precum şi fuziunea unor active ale Hidroelectrica cu Hidroserv Bistriţa SA, Hidroserv Slatina SA, Hidroserv Porţile de Fier SA, Hidroserv Curtea de Argeş SA, Hidroserv Sebeş SA, Hidroserv Haţeg SA, Hidroserv Cluj SA şi cu centralele electrice Electrocentrale Deva SA şi Electrocentrale Bucureşti SA.
În data de 16 decembrie 2010, Tribunalul Bucureşti a admis cererea formulată de Fondul Proprietatea şi a decis suspendarea fuziunii în vederea creării Hidroenergetica. Ulterior, Hidroelectrica a formulat recurs la Curtea de Apel Bucureşti împotriva cererii de suspendare.
Franklin Templeton Investment management Limited United Kingdom Sucursala Bucureşti, în calitate de administrator unic al Fondului Proprietatea informează că, în ciuda deciziei Curţii de Apel din data de 07 martie 2011, există şi alte litigii pe care le-a iniţiat în vederea blocării proiectului de fuziune pentru crearea Electra şi Hidroenergetica. Ca urmare a litigiilor amintite, proiectul de fuziune continuă să fie suspendat în prezent.
F.A. Curtea de Apel Bucureşti, a admis, în data de 07 martie a.c., recursul formulat de Hidroelectrica SA şi a hotărât anularea deciziei de suspendare a înfiinţării Hidroenergetica, potrivit unui raport transmis BVB. Decizia Curţii de Apel Bucureşti este irevocabilă.
Cererea de suspendare a hotărârii acţionarilor a fost depusă de către Fondul P