„Istoria celei de-a opta moţiuni de cenzură cu care s-a confruntat Emil Boc” (Gândul). „Micul Vadim de limbă maghiară” (Adevărul). „Ponta şi Antonescu au fost vedetele protestului din Piaţa Constituţiei” (Gândul). „Noul Cod al Muncii va creşte rata de ocupare de la 58 % la 64 %” (Ziarul Financiar).
„Moţiunea a picat”, anunţă Evenimentul Zilei. Emil Boc rămâne premier. Moţiunea de cenzură a Opoziţiei a întrunit doar 212 voturi "pentru", din cele 236 necesare. Patru voturi au fost "împotrivă" şi două anulate. Cinci parlamentari ai Puterii au votat şi ei moţiunea, deşi directiva de partid era să se abţină PDL-iştii Marius Spânu, Daniel Oajdea, Mircia Giurgiu şi Orest Onofrei şi UDMR-istul Verestoy Attila.
Gândul face „Istoria celei de-a opta moţiuni de cenzură cu care s-a confruntat Emil Boc”. Premierul a reînviat flacăra violetă. Opoziţia a încercat să schimbe calculele aritmetice care nu le dădeau nicio şansă să dărâme Guvernul. Liberalul, Puiu Haşotti a venit cu o idee care i-a încins pe toţi. În esenţă, el a cerut ca Parlamentul să adopte o hotărâre de protest faţă de un mesaj al premierului ungar Viktor Orban, mesaj considerat extremist.
„Micul Vadim de limbă maghiară”. Adevărul se uită cu atenţie spre Cisbi Bârnă, tânărul care marţi, 15 martie, a spânzurat în centrul oraşului Miercurea Ciuc o păpuşă care-l întruchipa pe Avram Iancu. „El este cercetat pentru instigare la discriminare. Formele sale de protest împotriva românilor stârnesc doar indignarea autorităţilor. Bârna jonglează cu legea şi ştie unde să se oprească pentru a nu comite vreo infracţiune. „Nu sunt politician, sunt un golan", spune angajatul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Harghita.
„Ponta şi Antonescu au fost vedetele protestului din Piaţa Constituţiei. Mitingul s-a terminat devreme”, citim în Gândul. Între 12 şi 15 mii de oameni, practic un sfert din câţi era