Faptul că manifestarea a ajuns deja la a şasea ediţie dovedeşte interesul gălăţenilor pentru produsele „bio".
Din Maramureş, Vasile Ciurte, din Şomcuta Mare, vine cu produse din carne afumate, brânzeturi, caşcaval afumat şi produse din vânat. Din Piteşti, producătorul Mihai Călin aduce covrigi, acadele şi turtă dulce. Tot din Argeş, producătorii Gheorghe Neguţ şi Valerica Ratea vin cu preparate din carne de porc, carcasă afumată, cârnaţi de casă, tobş şi şuncă, lebăr, caltaboş, muşchiuleţ afumat.
Din Sadova, judetul Botoşani, Cristian Achiţei va fi prezent cu produse tradiţionale din vită şi porc afumate la foc de lemn, coapte, aromate cu condimente naturale. Va aduce: ceafă Sadova, salam domnesc, muşchi picant Azuga, kaizer, cotlet afumat, toba plaieşu, chişca tradiţională, cârnaţi Sadova, scărită afumată.
Tocmai de la Tilişca, din Mărginimea Sibiului, Constantin Iuga aduce vestita telemea de Sibiu, caşcavele şi pastramă de oaie preparată dupa obiceiuri ardeleneşti. Şi tot din Mărginime Ion Bratu aduce preparate tradiţionale din carne ardeleneşti, pregătite dupa reţete ştiute de la moşul său, cu dichis şi răbdare cum numai ardelenii ştiu a face.
Din binecunoscuta zonă Bran-Moeciu, judeţul Braşov, coboară de la munte cu brânză, caş, brânză de burduf şi în coajă de brad, Traian Muncioiu, Ionuţ Urzică şi Cornelia Grama.
Cu multe şi felurite produse apicole, Mihaela Gavrilă vine de la Cumpăna, judeţul Constanţa. Aduce faguri de miere, propolis, polen şi lăptişor de matcă, căpăceală şi miere cu cătină, păstura, şi diverse tipuri de miere: de salcâm, tei, mană, polifloră, cimbrişor şi coliandru. Din secretele terapeutice ale produselor apicole vă va împărtăţi cu drag, să fie cu leac şi sănătate chiar producătorul. Tocmai din Munţii Apuseni veţi găsi ceaiuri, tincture şi alifii terapeutice. Beniamin Fericean vă va acorda cu plăcere consul