Bucătarul Mihai Tudorache a preparat pentru cititorii cotidianului Adevărul de Seară un fel de mâncare delicios şi uşor digerabil. Peştele este un aliment indicat pentru o dietă echilibrată cu efecte benefice asupra organismului.
Pentru că a venit primăvara şi organismul are nevoie nu numai de un aport crescut de vitamine şi minerale ci şi de detoxifiere, un specialist în artă culinară vă propune pentru ediţia de astăzi o reţetă de mâncare savuroasă, din peşte şi legume, numită „Doradă în stil mediteranean".
CITIŢI ŞI:
Campanie „Adevărul de Seară". Învaţă să mănânci sănătos Plachia de peşte, plină de vitamine şi fier!
Pentru prezentarea reţetei am apelat la maestrul bucătar Mihai Tudorache, de la Restaurantul „Casa Veche", de la care am aflat că acest fel de mâncare este printe cele mai solicitate de către clienţii restaurantului. Explicaţia este evidentă: are un gust delicios care crează dependenţă.
Campanie „Adevărul de Seară". Învaţă să mănânci sănătos Salata delicioasă de legume proaspete cu ton - Bogată în vitamine şi fără chimicale
Ingredientele necesare pentru patru porţii sunt următoarele: ceapă - 150 de grame, ardei gras - 200 de grame, roşii cherry -200 de grame, sos de roşii, capere şi patru peşti Dorada.
Campanie „Adevărul de Seară" . Învaţă să mănânci sănătos Salata de pui cu legume este uşoară şi naturală
Campanie „Adevărul de Seară" . Învaţă să mănânci sănătos Cartofii ţărăneşti o variantă tradiţională pentru o masă echilibrată VIDEO
„Greek Tortillas" - salată cu legume uşor digerabilă VIDEO
„Se toacă ardeiul gras, ceapa şi roşiile şi se pun în tigaie pentru două-trei minute, la foc mare. Pese conţinut se adaugă caperele şi puţin vin alb, iar la sfârşit se pune sosul de roşii. În timpul acesta, peştele Dorada se face la grătar, apoi se dezosează, iar în final se amest