Bucătarul-şef Olga Brăilescu a pregătit pentru cititorii Adevărul de Seară un preparat culinar pe cât de gustos, pe atât de sănătos. Pentru prepararea acestei reţete avem nevoie de 200 de grame de somon, 20 de grame de migdale şi 20 de grame de susan.
Puţin picantă
La ingredientele amintite se adaugă 40 de mililitri de zeamă de lămâie şi de portocale, 20 de mililitri de ulei de măsline, două grame de pastă de ardei iuteşi o jumătate de legătură de coriandru verde.
CITIŢI ŞI:
Campanie „Adevărul de Seară". Învaţă să mănânci sănătos Doradă în stil mediteraneean
Campanie „Adevărul de Seară". Învaţă să mănânci sănătos Plachia de peşte, plină de vitamine şi fier!
„Lumea se întoarce încet, încet la la mâncarea sănătoasă, nu neaparat tradiţională. Prin adăugarea de verdeţuri aromate, se pot elimina condimentele sintetice, ceea ce este de dorit. Savoarea mâncării creşte prin adăugarea de condimente cum este rozmarinul. O mâncare sănătoasă trebuie să fie puţin picantă", ne explică Olga Brăilescu, bucătarul-şef al restaurantului „Mercur".
Peste migdale şi susan se adaugă ardei iute, zeamă de lămâie şi de portocole, dar şi un pic de ulei de măsline. Crusta de migdale şi susan se adaugă peste peşte, care va fi lăsat la cuptor timp de 10 minute.
Campanie „Adevărul de Seară" . Învaţă să mănânci sănătos Salata de pui cu legume este uşoară şi naturală
Campanie „Adevărul de Seară" . Învaţă să mănânci sănătos Cartofii ţărăneşti o variantă tradiţională pentru o masă echilibrată VIDEO
„Greek Tortillas" - salată cu legume uşor digerabilă VIDEO
Ştii ce mănânci? Baza unei alimentaţii sănătoase: laptele şi legumele
Nu poate fi uitat „patul" de legume, care este la fel de uşor de preparat ca şi peştele.
Pentru pregătirea acestuia trebuie să cumpăraţi 50 de grame de dovlecei, 50 de grame de vinet