La evenimentul Food & Bar Show au participat 16 firme expozante
Peste 200 de bucătari şi manageri de restaurante de pe litoral au participat, ieri, la Food & Bar Show, eveniment culinar organizat de Food & Bar Magazine la Pavilionul Expoziţional din Constanţa. Aflat la cea de a doua ediţie, evenimentul culinar a prezentat profesioniştilor din sectorul horeca soluţii practice care pot fi aplicate în restaurante. Evenimentul a fost deschis de Horia Vîrlan cu un show culinar pentru compania DAAS, unul dintre principalii furnizori de echipamente profesionale pentru horeca. Cei prezenţi au putut testa în mod practic calitatea produselor acestei companii, gustând din cele două feluri de mâncare preparate pe loc de bucătarul Horia Vîrlan. Pe lângă produsele prezentate în demonstraţiile practice, vizitatorii Food & Bar Show Constanţa au mai putut face cunoştinţă cu oferta a 16 companii printre care DAAS, Hochland, Agricoola, Dr. Oetker, Kotanyi, Erlenbacher, Leida, Crama Oprişor, Domeniile Ostrov. „Food & Bar Show Constanţa este un eveniment organizat de Food & Bar Magazine, în cadrul căruia are loc întâlnirea directă şi schimbul de informaţii dintre furnizorii şi operatorii horeca prin intermediul demonstraţiilor practice", a declarat Tiberiu Fueriu, redactorul-şef al Food & Bar Magazine. La evenimentul Food & Bar Show au participat 16 firme expozante
Peste 200 de bucătari şi manageri de restaurante de pe litoral au participat, ieri, la Food & Bar Show, eveniment culinar organizat de Food & Bar Magazine la Pavilionul Expoziţional din Constanţa. Aflat la cea de a doua ediţie, evenimentul culinar a prezentat profesioniştilor din sectorul horeca soluţii practice care pot fi aplicate în restaurante. Evenimentul a fost deschis de Horia Vîrlan cu un show culinar pentru compania DAAS, unul dintre principalii furnizori de echipamente profesionale pentru horeca. Cei prez