Zeci de producători cu bucate tradiţionale româneşti sunt pregătiţi să satisfacă până şi poftele celor mai pretenţioşi vizitatori. Brânzeturi rafinate româneşti şi olandeze, pastrame de oaie, gâscă sau raţă, preparate din carne de porc după reţete moldoveneşti, dulciuri siciliene, prăjituri maramureşene şi munteneşti, turtă dulce, zacuscă de vinete sau ghebe, miere de albine, peşte pregătit în saramură sau la grătar, pâine de casă, produse ecologice sunt doar o mică parte dintre delicatesele cu care organizatorii îşi aşteaptă cumpărătorii. Produsele pot fi achiziţionate la preţuri de producător. De asemenea, Niculae Niculae, maestru în arta culinară, va face o demonstraţie de gastronomie rafinată, prezentând câteva modalităţi de a prepara peştele repede şi gustos. Zeci de producători cu bucate tradiţionale româneşti sunt pregătiţi să satisfacă până şi poftele celor mai pretenţioşi vizitatori. Brânzeturi rafinate româneşti şi olandeze, pastrame de oaie, gâscă sau raţă, preparate din carne de porc după reţete moldoveneşti, dulciuri siciliene, prăjituri maramureşene şi munteneşti, turtă dulce, zacuscă de vinete sau ghebe, miere de albine, peşte pregătit în saramură sau la grătar, pâine de casă, produse ecologice sunt doar o mică parte dintre delicatesele cu care organizatorii îşi aşteaptă cumpărătorii. Produsele pot fi achiziţionate la preţuri de producător. De asemenea, Niculae Niculae, maestru în arta culinară, va face o demonstraţie de gastronomie rafinată, prezentând câteva modalităţi de a prepara peştele repede şi gustos.