In aceasta saptamana Dan Helciug lasa sfaturile muzicale deoparte si ne ofera cateva sfaturi culinare. Ca de obicei, cantaretul se adreseaza tuturor romanilor, si celor care isi permit mancaruri mai scumpe, si celor afectati mai mult de criza.
O prima reteta oferita de Dan ar fi: "Urzici cu creveti usturoiati tavaliti in sos de smantana cu vin alb", a declarat artistul pentru Ziare.com.
Reteta de vedeta: Vezi ce recomanda Oana Sarbu
Si dupa cum spuneam, Dan are si o "varianta de criza: mamaliga de cartofi cu lapte afumat (in apa in care fierbeti cartofii, impreuna cu ei, faceti si mamaliga - retata din Bucovina)", a continuat cantaretul.
In aceasta saptamana Dan Helciug lasa sfaturile muzicale deoparte si ne ofera cateva sfaturi culinare. Ca de obicei, cantaretul se adreseaza tuturor romanilor, si celor care isi permit mancaruri mai scumpe, si celor afectati mai mult de criza.
O prima reteta oferita de Dan ar fi: "Urzici cu creveti usturoiati tavaliti in sos de smantana cu vin alb", a declarat artistul pentru Ziare.com.
Reteta de vedeta: Vezi ce recomanda Oana Sarbu
Si dupa cum spuneam, Dan are si o "varianta de criza: mamaliga de cartofi cu lapte afumat (in apa in care fierbeti cartofii, impreuna cu ei, faceti si mamaliga - retata din Bucovina)", a continuat cantaretul.