Bucurie, melancolie, eleganţă, prost gust, lacrimi, râsete, prostituate, „protectori", marinari, travestiţi, imagini pioase şi naive, fantasme macabre, un întreg imaginar trezit de tango, cu melodiile lui răvăşitoare şi dansatorii lui eleganţi şi languroşi.
Bun venit la Buenos Aires! Tango, câte piese n-au fost scrise în numele tău!
Scenele de stradă şi de cabaret, poveştile abracadabrante de dragoste se desfăşoară în ritm de tango. Abia intrat în hol, publicul este primit de doi dansatori de tango şi de o cântăreaţă însoţită de un chitarist, care îl introduc în atmosfera spectacolului.
Toate sentimentele şi imaginile amintite, plus o dominantă notă de umor se găsesc în spectacolul „Amor, amor... la Buenos Aires" de la Teatrul „Comedia" din Paris, ce ar putea fi caracterizat, după părerea realizatorului său, Stéphan Druet, cel care a pus în scenă opera „Povestirile lui Hoffmann", drept „revistă-cabaret-teatru argentinian". În decorul fastuos conceput de Roberto Plate, o clădire cu curtea sa şi cu un port în depărtare, 12 personaje, 8 actori şi 5 dansatori de clasă, printre care maestrul tangoului, Coco Dias, în costume extravagante, spun o poveste nonconformistă prin cântec, dans şi cuvinte. Revelaţia spectacolului este, după părerile criticilor, actorul Sebastian Galeota, cel care a jucat în „Piaf, je t'aime" sau „Mica sirenă", căruia i se alătură Salem Sobihi, cunoscut din „Le Roi soleil" şi „Cleopatra".
Textului, semnat de un tânăr autor argentinian, Federico Mora, i s-au adăugat piese spaniole, cele mai multe din America Latină, de la "Es mi amor" la Shakira. Spectacolul îşi datorează numele cântecului "Amor Amor", interpretat în franceză de Tino Rossi şi Dalida. Spiritul baroc, costumele, perucile, pălăriile colorate îmbracă personaje pitoreşti: o bunică amatoare de marijuana, două fete bătrâne austere care îşi ascund nimfomania, un mach