Însoţit de fanii Farului, constănţeanul a mers în peste 30 de deplasări în afara ţării şi la alte câteva sute de meciuri în ţară. Merge însoţit de suporterii pe care îi consideră prieteni şi nu ezită să îşi ia familia cu el.
„Imaginea despre suporteri este distorsionată. Cu siguranţă nu mi-aş lua soţia şi copiii într-un loc unde ar putea izbucni un scandal“, spune Sorin.
Crede că este complicat să fii liderul unei galerii, pentru că nu-i poţi mulţumi pe toţi. „Nu oricine poate fi lider. Te naşti sau nu cu abilităţile necesare. Dacă asta nu face parte din tine, degeaba“, crede Sorin.
Primii paşi pe stadion
Când avea 14 ani, a călcat pentru prima oară pe un stadion. Fostul fotograf al echipei Farul îi era vecin. „M-a luat cu el. Am fost la prima etapă a returului ’81 - ’82, disputată între Farul şi FCM Bacău. Meciul s-a terminat cu scorul de 0 la 1“, îşi aminteşte înfocatul fan.
El are încă vii şi amintirile legate de începuturile sale ca lider al galeriei. „În 1994, la un meci, nu mai erau suporteri. După meci, ne-am strâns la o bere, deşi eu nu beau. Fanii m-au rugat să preiau eu conducerea, eram printre cei mai vechi dintre suporteri“, rememorează Sorin.
„Mi-am spus că oricum iubesc echipa, merg cu drag pe stadion. Am acceptat“, rememorează Sorin. El spune că există şi dezavantaje, însă pasiunea îl ajută să treacă peste micile inconveniente. „De multe ori, eu nici măcar nu văd meciul. Stau cu faţa spre galerie şi îi coordonez“, explică faristul. „Trag de ei, le folosesc toate resursele. Este un adevărat spectacol“, se mândreşte Sorin.
Viciul său - pasiunea pentru sport
Susţinerea pe care a primit-o din partea familiei a fost decisivă pentru constănţeanul îndrăgostit de sport. „Dacă soţia mea nu era aproape de mine, se rupea totul“, e de părere Sorin.
Cu zâmbetul pe buze, el spune că are personalitate dublă. „Pe s