Gurmanzii de carieră nu trebuie să meargă mii de kilometri pentru un file de piton, sau o friptură de crocodil sau de cangur.
Un magazin de cartier din Timişoara ţine în galantare carne de la animale pe care în România le întâlnim doar la grădină zoologică. Proprietarul magazinului susţine că i-a venit ideea încercând să aducă ceva nou pe piaţă. Cărnurile sunt deosebite şi au un gust care nu a mai fost experimentat în România, dar nu sunt pentru toate buzunarele.
Mai puţin de jumătate de kilogram de file de piton costă 120 de lei, iar trei kilograme de carne de zebră costă 280 de lei.
Deşi e criză, patronul susţine că afacerea merge bine, gândindu-se, chiar, la deschiderea unui nou magazin.
Gurmanzii de carieră nu trebuie să meargă mii de kilometri pentru un file de piton, sau o friptură de crocodil sau de cangur.
Un magazin de cartier din Timişoara ţine în galantare carne de la animale pe care în România le întâlnim doar la grădină zoologică. Proprietarul magazinului susţine că i-a venit ideea încercând să aducă ceva nou pe piaţă. Cărnurile sunt deosebite şi au un gust care nu a mai fost experimentat în România, dar nu sunt pentru toate buzunarele.
Mai puţin de jumătate de kilogram de file de piton costă 120 de lei, iar trei kilograme de carne de zebră costă 280 de lei.
Deşi e criză, patronul susţine că afacerea merge bine, gândindu-se, chiar, la deschiderea unui nou magazin.