A lucrat o viaţă ca radiotelefonistă la Regia de Apă din Craiova, însă nu a lăsat la o parte pasiunea sa, muzica. În timpul liber, lucrează costume tradiţionale.
S-a născut într-o comună din judeţul Olt, de unde a învăţat că folclorul trebuie preţuit şi transmis tuturor celor care îndrăgesc muzica. Domnica povesteşte că mama sa cânta până ce lăsa publicul fără cuvinte. Olteanca este convinsă că a moştenit acest dar, cu care a delectat la rândul său iubitorii de muzică populară. „Cânt de când mă ştiu. Când eram la grădiniţă, nu lipseam de la serbări. Am avut o copilărie de basm“, mărturiseşte solista.
De la nuntă la serviciu
După ce a terminat opt clase, Domnica a plecat la Piteşti, unde a început colaborări cu mai multe orchestre. Mai târziu a ajuns pe meleaguri olteneşti. S-a stabilit la Craiova, unde s-a înscris la Liceul Teoretic Tudor Arghezi. Nu a neglijat muzica, pentru că renumele pe care îl căpătase în ţară a ajutat-o să obţină numeroase invitaţii la petrecerile organizate în Bănie. Mai târziu, când şi-a întemeiat o familie, Domnica s-a angajat ca radiotelefonistă la Regia de Apă din Craiova. Aici a lucrat timp de patru decenii, dar nimic n-a ţinut-o departe de muzică, spune solista, care făcea eforturi uriaşe ca să împace meseria cu atribuţiile de soţie, mamă, şi reuşea şi să urce pe scenă chiar de patru ori pe săptămână. „Mergeam la câte-o nuntă şi, chiar dacă terminam spre 4 dimineaţa, în câteva ore eram pe picioare, la serviciu. Niciodată nu am lipsit de la slujbă, le rezolvam pe toate cu rezultate foarte bune“, recunoaşte interpreta, care a cântat alături de mari nume ale muzicii populare româneşti, precum Ion Dolănescu, Maria Ciobanu, Vasilica Dinu. Domnica spune că „aceşti titani ai folclorului“ i-au fost deopotrivă prieteni şi mentori.
Compune versuri şi melodii
A participat de-a lungul timpului la