Un judecator american a intors o decizie anterioara prin care Apple era obligata sa plateasca daune de 625 milioane dolari unei companii mici numita Mirror Worlds care o acuza ca a incalcat trei brevete tehnologice, scrie BBC. Anul trecut un tribunal american decisese ca Apple a incalcat trei patente tehnologice detinute de Mirror World, insa acum, un alt judecator a decis sa anuleze acea hotarare, motivand ca mica firma a indus juriul in eroare.
Mirror Worlds a chemat Apple in instanta acum trei ani, motivand ca a utilizat in tehnologiile Spotlight, Time Machine si Cover Flow, patente tehnologice detinute de mica firma. Brevetele se refera la modul in care documentele sunt afisate pe ecran, iar justitia americana a decis initial ca Apple se face vinovata de incalcarea acestor patente tehnologice si va trebui sa plateasca daune considerabile.
Judecatorul Judge Leonard Davis a decis insa ca Apple nu trebuie sa mai plateasca despagubiri fiindca reclamantii nu au adus suficiente dovezi in sprijinul acuzatiilor si au prezentat juriului o imagine exagerata. Un judecator american a intors o decizie anterioara prin care Apple era obligata sa plateasca daune de 625 milioane dolari unei companii mici numita Mirror Worlds care o acuza ca a incalcat trei brevete tehnologice, scrie BBC. Anul trecut un tribunal american decisese ca Apple a incalcat trei patente tehnologice detinute de Mirror World, insa acum, un alt judecator a decis sa anuleze acea hotarare, motivand ca mica firma a indus juriul in eroare.
Mirror Worlds a chemat Apple in instanta acum trei ani, motivand ca a utilizat in tehnologiile Spotlight, Time Machine si Cover Flow, patente tehnologice detinute de mica firma. Brevetele se refera la modul in care documentele sunt afisate pe ecran, iar justitia americana a decis initial ca Apple se face vinovata de incalcarea acestor patente tehnologice s