Agricola Bacău lansează două noi produse: Salamul de Sibiu Ediţie de Colecţie - cu şampanie şi salamul Peleş. Aceste două sortimente sunt o premieră pentru piaţa românească şi au fost special create pentru momentele de sărbătoare, precum Paştele. În plus, pentru consumatorii care sunt atenţi la siluetă, Agricola Bacău pune la dispoziţie şi Jambonelul din piept de pui, cu mai puţine calorii şi cu un ambalaj special, arată un comunicat remis redacţiei.
"Am lansat pentru cei pretenţioşi două noi produse unice pe piaţă, preţioase: Salamul de Sibiu Ediţie de Colecţie cu şampanie şi Salamul Peleş. Aceste produse oferă consumatorilor atât gustul unic al cărnii de porc, cât şi rafinamentul unor ingrediente speciale, precum şampania sau condimentele naturale", a declarat Angelica Şmil, directorul companiei Salbac SA, firmă din cadrul grupului Agricola Bacău.
F. A. Agricola Bacău lansează două noi produse: Salamul de Sibiu Ediţie de Colecţie - cu şampanie şi salamul Peleş. Aceste două sortimente sunt o premieră pentru piaţa românească şi au fost special create pentru momentele de sărbătoare, precum Paştele. În plus, pentru consumatorii care sunt atenţi la siluetă, Agricola Bacău pune la dispoziţie şi Jambonelul din piept de pui, cu mai puţine calorii şi cu un ambalaj special, arată un comunicat remis redacţiei.
"Am lansat pentru cei pretenţioşi două noi produse unice pe piaţă, preţioase: Salamul de Sibiu Ediţie de Colecţie cu şampanie şi Salamul Peleş. Aceste produse oferă consumatorilor atât gustul unic al cărnii de porc, cât şi rafinamentul unor ingrediente speciale, precum şampania sau condimentele naturale", a declarat Angelica Şmil, directorul companiei Salbac SA, firmă din cadrul grupului Agricola Bacău.
F. A.