„Cioran, prea mic pentru Hunor” (Adevărul). „Cum l-au cumpărat băieţii deştepţi şi pe Cioran” (România Liberă). „Ministrul Sănătăţii publică imagini şocante cu o pacientă care are răni pe corp, ca să justifice închiderea spitalelor” (Gândul). „Culmea incompetenţei: UE ne trimite ajutoare ca să-i cheltuim banii” (Adevărul).
„Beneficiara licitaţiei de la Paris dezvăluie: i-am plătit 36.000 de euro Eleonorei Cioran”, titrează Evenimentul Zilei. Misterul din jurul vânzării manuscriselor lui Emil Cioran s-a risipit. Laurence Tacou, patroana editurii L’Herne din Franţa povesteşte cum a cumpărat manuscrisele lui Emil Cioran de la rudele filosofului. Dialogul pentru vânzarea manuscriselor lui Cioran - purtat între Laurence Tacou şi Eleonora Cioran - a început în 2009 şi s-a încheiat un an mai târziu, printr-un act semnat de ambele părţi.
„Cioran, prea mic pentru Hunor”, scrie Adevărul. Ziarul dezvăluie că „Ministerul Culturii putea cumpăra în 2009, cu 36.000 de euro lotul Cioran, vândut joi, la Paris, pentru 405.000 de euro”. Ministerul condus de Kelemen Hunor ştia de doi ani că Eleonora Cioran vrea să vândă documentele personale ale scriitorului, dar nu a făcut niciun demers ca să le obţină.
„Cum l-au cumpărat băieţii deştepţi şi pe Cioran”. Sabina Fati notează în editorialul României Libere că „Băieţii deştepţi pot cumpăra aproape orice, nu doar fiindcă au mulţi bani, ci şi fiindcă ştiu ce să cumpere, iar dacă nu ştiu, sunt ajutaţi. România are nevoie de aceşti băieţi deştepţi fiindcă ei pot ţine loc şi de capitalism şi de societate civilă”.
„Ministrul Sănătăţii publică imagini şocante cu o pacientă care are răni pe corp, ca să justifice închiderea spitalelor”. Cseke Atilla, a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, cazul unei paciente de 67 de ani care a fost internată timp de 32 de luni la Centrul de Sănătate Băneasa, din judeţul Con