Cu atât de multe opţiuni de divertisment pe bulevardele principale ale Centrului Vechi, pe Covaci se abat mai mult aventurierii şi curioşii, mai ales de când strada arată de parcă ar fi fost brăzdată dintr-un cap în altul de un excavator lacom. Aici nu erau, până de curând, decât barul "Nişte domni şi fiii", câteva magazine prăfuite de antichităţi şi spaţii lăsate în paragină. Apoi s-a deschis Bruno Wine Bar şi lumea a început să redescopere şi această parte părăsită a Centrului Vechi. Bruno se laudă în continuare cu aproape 100 de vinuri din 21 de soiuri, de pe 4 continente, din 12 ţări - adică un Shiraz din Africa de Sud, un Viognier din Argentina, un Carmenere din Chile, un Tannat din Uruguay, un Beaujolais din Franţa, o Mustoasă sau o Crâmpoşie din România...
Acum vizavi de Bruno se află localul 100 de beri cu un meniu generos de... beri, care face concurenţă meniului de vinuri de la vecinul Bruno. 100 de beri are două camere spaţioase, prima amenajată ca un pub englezesc unde se poate bea bere la bar, iar cea de-a doua în stilul berăriilor germane cu mese şi băncuţe lungi de brad care să poată cuprinde cât mai mulţi metri de bere. Lângă băutură clienţii pot comanda şi sandwichuri calde, cartofi prăjiti şi cârnăciori, aşa cum la Bruno poţi asorta vinul la platouri de brânzeturi sau mezeluri tradiţionale.
Tot pe Covaci, la numărul 3, s-a deschis săptămâna aceasta şi LaSpaţiu Lounge, un local inedit fără firmă care atrage însă privirile prin intrarea vopsită în culori exotice. Curcubeul de nuanţe continuă până în interior unde descoperi un spaţiu prietenos, cocktailuri improvizate şi muzică bună. În weekend, la răsăritul zorilor, când restul barurilor din Centrul Vechi îşi trag obloanele, aici continuă petrecerea, afterhours până după prânz.
Tot în lounge-ul cu aspect jamaican şi atmosferă underground vor avea loc, pe lângă petreceri tem