Premierul şi toţi cei care l-au însoţit la Slatina, unde a venit marţi seara să-şi prezinte moţiunea de candidat pentru un nou mandat de preşedinte al PDL, au luat cina la un restaurant select din municipiu.
Potrivit Gazeta Nouă, iniţial, în program nu fusese prevăzut ca Emil Boc, Roberta Anastase, Elena Udrea, Traian Igaş, Anca Boagiu, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean, Mihai Stănişoară să mănânce la Slatina.
Meniul a fost unul special, cu mâncăruri de post, dar şi de dulce: brânză feta şi roşii cherry; humus; salată de fenicul şi boabe de năut; patru feluri de friptură – cotlet de miel, vită, frigărui de pui, porc; muşchi de vită cu pastă din bucăţi de ton mixate cu condimente; orez basmati cu legume gratinate. La desert, cei de la restaurantul unde premierul a servit masa aveau cremă de zahăr ars şi tort, însă PDL-iştii au renunţat la prăjituri.
Premierul şi toţi cei care l-au însoţit la Slatina, unde a venit marţi seara să-şi prezinte moţiunea de candidat pentru un nou mandat de preşedinte al PDL, au luat cina la un restaurant select din municipiu.
Potrivit Gazeta Nouă, iniţial, în program nu fusese prevăzut ca Emil Boc, Roberta Anastase, Elena Udrea, Traian Igaş, Anca Boagiu, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean, Mihai Stănişoară să mănânce la Slatina.
Meniul a fost unul special, cu mâncăruri de post, dar şi de dulce: brânză feta şi roşii cherry; humus; salată de fenicul şi boabe de năut; patru feluri de friptură – cotlet de miel, vită, frigărui de pui, porc; muşchi de vită cu pastă din bucăţi de ton mixate cu condimente; orez basmati cu legume gratinate. La desert, cei de la restaurantul unde premierul a servit masa aveau cremă de zahăr ars şi tort, însă PDL-iştii au renunţat la prăjituri.