Monica Anghel ne-a mărturisit că face în aceste zile pentru prima dată cozonac. ”De paști fac pentru prima dată cozonac. Acum sunt mămică și trebuie să fac...”, a spus mândră interpreta. Monica Anghel ne-a mărturisit că face în aceste zile pentru prima dată cozonac. ”De paști fac pentru prima dată cozonac. Acum sunt mămică și trebuie să fac...”, a spus mândră interpreta.
Vedeta va prepara și un tort cu brânză. Ea a acceptat să ne dezvăluie rețeta ei de tort preferată. ”Îmi place tortul cu brânză. Am o rețetă care îmi aparține...”, spune artista. Se ia: 1.5 kg de brânză de vaci, 5 ouă, 15 linguri de zahăr, 400 g de sântână, o cană de lapte dulce, 3 linguri de griș, coajă de lămâie, 2-3 pliculețe de zahăr vanilat, esență de vanilie, de migdale și de rom. Toate se amestecă cu mixerul.
Separat, se pisează 200-300 de g de biscuiți, care se pun într-o tavă unsă cu ulei sau margarină și tapetată cu făină. Peste ei se pune compoziția realizată mai sus și se bagă la cuptor pentru circa 30-40 de minute. După ce se coace de la cuptor și după ce s-a răcit se pun deasupra căpșuni tăiate și gelatină.
Monica Anghel face sărbătorile la bunica din partea tatălui său, în apropiere de București. ”Ne strângem cu toții și mergem la bunica cu copii, nepoți, strănepoți... ”, mai spune interpreta. Ea va reveni pe undele Radio la Europa FM abia de miercuri. Până atunci se va bucura de vacanța de Paști, în familie. Din luna septembrie a anului trecut ea a devenit mama unui băiețel, pe nume Aviv Alexandru.