Serviciile de catering îi salvează pe cei care n-au timp să stea în bucătărie pentru a pregăti bunătăţi de Paşte. „Alo? Faceţi livrări la domiciliu?” aceasta este întrebarea pe care o pun cei foarte ocupaţi cu serviciul sau mai puţin descurcăreţi în bucătărie.
Sărbătorile pascale îi fac pe mulţi dintre giurgiuveni să îşi pună mâinile în cap când vine vorba de prepararea mâncărurilor. Pentru cei aflaţi în criză de timp şi de idei există firmele de catering, care, pe lângă livrările la domiciliu se pot ocupa şi de organizarea meselor festive sau a zilelor de naştere.
„Am început să comand mâncare în urmă cu patru luni după ce soţia a plecat în Italia să muncească. Apelez la telefon cam o dată pe săptămână pentru că nu pot mânca numai hrană rece tot timpul” a declarat Sergiu, un giurgiuvean care este hotărât să comande şi preparate specifice Paştelui. „Eu nu am timp şi sincer nici nu mă pricep să vopsesc ouă sau să prepar drob Mai mult ca sigur o să comand”.
Specialişti în catering
Salvarea giurgiuveanului ar putea veni din partea restaurantului „Casa cu Flori”. Deschis în urmă cu doi ani şi-a făcut rapid loc în peisaj. Ideea de afacere aparţine unui cuplu de tineri care au inventat o metodă simplă prin care să atragă clientela.
„Împreună cu soţia am decis să facem ceva diferit, ceva care nu exista în Giurgiu. Am investit foarte mult în bucătărie şi în fluxul tehnologic dar şi în personal” declară Ciprian Vladu-Agrina, patronul firmei.
Acesta susţine că pe lângă organizarea de mese festive, zile de naştere sau alt tip de evenimente, firma sa efectuează şi livrări la domiciliul clientului. „Perioada aceasta este mai aglomerată pentru fiecare dintre noi. Primim comenzi pentru orice fel de mâncare. În această perioadă preparăm inclusiv miel şi vopsim ouă în culorile dorite de client. Nu suntem înguşti la minte. Ne adaptăm cl