La începutul lunii aprilie, manifestarea „Folk fără vârstă”, organizată de Radio România Actualităţi şi Bucureşti FM, a primit ajutor de la Facultatea de Electronică şi Tehnologia Informaţiei şi Liga Studenţilor Electronişti. Drept urmare un concurs îndelung aşteptat a avut loc în Campusul Studenţesc „Leu”.
Conform Dicţionarului Explicativ al limbii române, folkul este un „stil în muzica uşoară contemporană care utilizează motive din muzica populară”. Noi am putea completa puţin, folkul este o lume pe care o asculţi crescând. În această lume trăiesc poeţi albaştri, un curcubeu de versuri albe, chitări purtătoare de metafore şi mâini purtătoare de adevăr şi lumină. Pentru că folkul are toate datele unor suflete dornice de răspunsuri, producătorii manifestării „Folk fără vârstă” au colindat liceele bucureştene, şi nu numai, de-a lungul a patru ani deja. În fiecare lună, liceeni cu talente „ascunse” sau nu de ochii lumii sau ai colegilor urcă pe scenă şi dăruiesc din prea plinul lor sufletesc. Iată că după campusul de la „Agronomie – Herăstrău”, cel al Facultăţii de Electronică şi Tehnologia Informaţiei, respectiv „Leu”, a ales să lumineze scena cu creaţiile şi interpretările studenţilor săi. Entuziasm, bucurie, muzică, frenezie şi efervescenţă, presărată pe alocuri cu piese calme, aducătoare de linişte, acestea au fost coordonatele întâlnirii cu scena a tinerilor de la Electronică.
Rezultatele lor au fost urmărite cu atenţie de un juriu compus din Mircea Vintilă, Ovidiu Mihăilescu, Eugen Cristea şi Jul Baldovin. Câştigătorii au fost recompensaţi nu numai cu diplome, dar şi cu instrumente muzicale asigurate ca de fiecare dată de Hora Reghin. Seara nu ar fi fost completă dacă nu s-ar fi stârnit uraganul recitalurilor. Mircea Vintilă a pornit spre Popa Nan însoţit de Jul Baldovin în ropotele de aplauze ale auditoriului