Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului găzduieşte în acest sfârşit de săptămână cea de-a treia ediţie a Târgului de produse tradiţionale şi ecologice. Târgul începe sâmbătă, la ora 10. În fiecare seară, organizatorii vor trage obloanele târgului la ora 18. Vor fi expuse spre gustare şi achiziţionare produse tradiţionale atestate din judeţele Sibiu, Alba şi Mureş. Papilele gustative vor fi răsfăţate cu delicioase prăjituri de casă, alviţă, turtă dulce, prăjituri săseşti, produse apicole, pâine coaptă pe vatră, cozonaci, brânză telemea de Mărginimea Sibiului, brânză de burduf, unt, caş de vacă sau de oaie, preparate din carne, condimente, ceaiuri, dulceţuri (de trandafiri, căpşuni, nuci verzi, fructe de pădure, etc. ), şi multe alte delicatese culinare româneşti.
Produse din peşte aduse de la Tulcea
Pentru prima dată în istoria târgului, la această ediţie este invitat şi un producător din Tulcea ce va aduce la Sibiu produse tradiţionale din peşte. „Scopul organizării acestor evenimente este promovarea fermierilor şi producătorilor de specialităţi tradiţionale de calitate cât şi prezentarea produselor atestate tradiţional de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Târgul se înscrie şi în proiectul dezvoltat de Fundaţia ADEPT Transilvania de sprijinire a micilor fermieri, proiect finanţat din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei, prin intermediul Programului norvegian de Cooperare pentru creştere economică şi dezvoltare sustenabilă în România", spun organizatorii târgului.
Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului găzduieşte în acest sfârşit de săptămână cea de-a treia ediţie a Târgului de produse tradiţionale şi ecologice. Târgul începe sâmbătă, la ora 10. În fiecare seară, organizatorii vor trage obloanele târgului la ora 18. Vor fi expuse spre gustare şi achiziţionare produse tradiţionale atestate din judeţele Sibiu, Alba şi