Creatorul de moda Karl Lagerfeld a creat un hotel facut in intregime din ciocolata, in colaborare cu compania de inghetata Magnum.
Karl Lagerfeld a creat "Magnum Chocolate Hotel Suite" pentru a sarbatori lansarea inghetatelor Magnum Ecuador si Ghana, facute cu boabe de cacao selectionate din ferme din aceste tari care respecta conditiile de mediu, scrie Contact Music.
Lagerfeld a folosit 10,5 tone de ciocolata pentru a crea, practic, un apartament de lux de hotel. Pe patul de ciocolata se afla chiar si un "oaspete" de ciocolata, o reproducere a manechinului francez Baptise Giabiconi, "muza" creatorului de moda.
Referindu-se la creatia sa, care a fost realizata de maestrul ciocolatier Patrick Roger, Karl a spus: "A fost absolut o placere sa creez Magnum Chocolate Suite. M-am gandit sa flirtez cu ideea de un amestec de influente franceze moderne si traditionale pentru a crea ceva remarcabil".
Ciocolatierul francez a spus si el: "Conteaza precizia, exactitatea si din acest motiv m-am decis sa fac echipa cu Karl, deoarece imi permite sa ducem munca noastra dincolo de limite si asta este nepretuit".
Creatorul de moda Karl Lagerfeld a creat un hotel facut in intregime din ciocolata, in colaborare cu compania de inghetata Magnum.
Karl Lagerfeld a creat "Magnum Chocolate Hotel Suite" pentru a sarbatori lansarea inghetatelor Magnum Ecuador si Ghana, facute cu boabe de cacao selectionate din ferme din aceste tari care respecta conditiile de mediu, scrie Contact Music.
Lagerfeld a folosit 10,5 tone de ciocolata pentru a crea, practic, un apartament de lux de hotel. Pe patul de ciocolata se afla chiar si un "oaspete" de ciocolata, o reproducere a manechinului francez Baptise Giabiconi, "muza" creatorului de moda.
Referindu-se la creatia sa, care a fost realizata de maestrul cioc