Ingrediente:un dovlecel mic, un pastarnac mic, 3 fire mari de ceapa verde, jumatate de ardei galben, jumatate de ardei verde, un pumn de orez, marar, o lingurita chimen, 5 boabe de piper, sare, 5 cani apa.
Mod de preparare: Pastarnacul se da pe razatoare, dovlecelul se taie mic, ardeii se taie fasii subtiri, ceapa si mararulse toaca. Se pun la fiert dovleceii, ardeii si pastarnacul impreuna cu condimentele. La 20 min dupa ce a dat in fiert se pune orezul si partea alba de la ceapa. Dupa ce au fiert se opreste focul, se adauga mararul si restul de ceapa si se lasa acoperit.
Ingrediente:un dovlecel mic, un pastarnac mic, 3 fire mari de ceapa verde, jumatate de ardei galben, jumatate de ardei verde, un pumn de orez, marar, o lingurita chimen, 5 boabe de piper, sare, 5 cani apa.
Mod de preparare: Pastarnacul se da pe razatoare, dovlecelul se taie mic, ardeii se taie fasii subtiri, ceapa si mararulse toaca. Se pun la fiert dovleceii, ardeii si pastarnacul impreuna cu condimentele. La 20 min dupa ce a dat in fiert se pune orezul si partea alba de la ceapa. Dupa ce au fiert se opreste focul, se adauga mararul si restul de ceapa si se lasa acoperit.