Problema licenţei în ceea ce îi priveşte pe timişoreni a fostdezbătută şi ieri. În urma articolului publicat joi de ProSportau apărut şi reacţii din partea tuturor celor implicaţi.
Întreg procesul de licenţiere se desfăşoară în mai multe faze.Viorel Duru este cel responsabil cu strângerea şi verificareadocumentaţiei. El a înaintat actele unei comisii formate dinspecialişti în drept şi economie care analizează fiecare cerere delicenţiere. Practic, preşedintele sau un alt oficial al unui clubîşi susţine cauza în faţa respectivei comisii. În această fază auavut loc audierile mai multor cluburi, printre care Steaua şiRapid. Această perioadă se va încheia pe 10 mai, Timişoara fiindprogramată marţi.
În 13 mai, prima Comisie de licenţiere va anunţa un rezultatpreliminar fiecărui club în parte fără a fi făcută publică vreodată. Membrii comisiilor au semnat un protocol prin care se obligăsă nu transmită informaţii. În cazul în care există dosarerespinse, clubul în cauză are dreptul la recurs, iar Comisia deApel rejudecă respectivul caz în intervalul 15-30 mai. Interesanteste că şi Viorel Duru, în calitatea sa de manager de proiect, aredreptul să ceară rejudecarea unei decizii.
UEFA acerut deja detalii
Deşi patronul Timişoarei, Marian Iancu, neagă, directorul decomunicare al FRF, Paul Zaharia, confirmă informaţia principalăpublicată ieri de ProSport: UEFA a solicitat dosarul bănăţenilor,chiar înainte ca Poli să treacă prin faţa comisiei delicenţiere!
"Problema divizării nu apare în manualul UEFA. Nu avem nicioproblemă şi, chiar dacă apare, clubul e pregătit pentru orice, cuorice sumă", Marian Iancu, patron Poli
Problema licenţei în ceea ce îi priveşte pe timişoreni a fostdezbătută şi ieri. În urma articolului publicat joi de ProSportau apărut şi reacţii din partea tuturor celor implicaţi.
Întreg procesul de