In aceasta saptamana deputatul Alina Gorghiu ne provoaca sa gatim "Pui cu branza la cuptor".
"Recomand puiul la cuptor cu branza. Vorbim despre o carne mai usoara, deoarece stiu sigur ca femeile vor citi aceasta reteta si ele se gandesc la silueta :). Si pentru ca este si o mancare usoara, care se gateste repede, ca doar este secolul vitezei... si ca se poate servi in fata televizorului, pe canapea", a declarat Alina Gorghiu pentru Ziare.com.
Reteta de vedeta: Vezi ce recomanda Mihai Traistariu
Pentru a realiza aceasta reteta culinara aveti nevoie de piept de pui, unt, pesmet, branza putin sarata, un ou, smantana si usturoi.
"Asadar, pregatiti-va de notat sau, si mai bine, de retinut, pentru ca e simplu: pieptul de pui se fierbe, se raceste si se taie marunt. Intr-un vas tapetat cu unt si apoi pesmet se aseaza in straturi, straturi: carnea de pui, branza putin sarata, iar la final se adauga ou batut cu smantana. Se poate adauga si usturoi, dupa gust", a continuat deputatul.
Prepararea puiului cu branza la cuptor dureaza cam 30-45 de minute.
"Se lasa la cuptor 30 - 45 minute, in functie de puterea lui. Este delicioasa si nu-i mai trebuie altceva, credeti-ma. Pofta buna!", a incheiat Alina Gorghiu.
In aceasta saptamana deputatul Alina Gorghiu ne provoaca sa gatim "Pui cu branza la cuptor".
"Recomand puiul la cuptor cu branza. Vorbim despre o carne mai usoara, deoarece stiu sigur ca femeile vor citi aceasta reteta si ele se gandesc la silueta :). Si pentru ca este si o mancare usoara, care se gateste repede, ca doar este secolul vitezei... si ca se poate servi in fata televizorului, pe canapea", a declarat Alina Gorghiu pentru Ziare.com.
Reteta de vedeta: Vezi ce recomanda Mihai Traistariu
Pentru a realiza aceasta reteta culinara aveti nevoie de pi