După aproape un an de eforturi, Complexul Peştişorul de Aur din Sâncraiul de Mureş, aflat acum sub tutela Darina, a devenit un punct de atracţie important în Transilvania. Alături de o echipă de profesionişti în domeniul HORECA, proprietarul Darina, Aurel Baciu, a reuşit să dea o nouă dimensiune serviciilor de turism şi restaurant.
Hotelul Laguna ****, dotat cu tot ceea ce este necesar pentru agrement şi business (SPA, sală de conferinţe etc.) este o locaţie optimă pentru team-building, sărbătoriri de evenimente ori întâlniri de afaceri, iar două noi săli de restaurant construite în complex oferă cadrul potrivit pentru acţiuni de mare anvergură. Aici pot fi organizate nunţi pe lac, sau alt fel de evenimente, cu mulţi invitaţi. Capacitatea maximă a celor trei restaurante din Complexul Darina Peştişorul de Aur ajunge la o mie de locuri.
Restaurant pe două niveluri
Noul resturant care trece peste lac, pe două niveluri, a fost amenajat în stil rustic, cu mult lemn, cu simplitate, dar cu eleganţă. Dealtfel, elementele natur se asortează perfect cu cadrul de ansamblu al complexului. Vegetaţia bogată, grădinile de flori, lacul cu peşti şi o spectaculoasă minigrădină ZOO, unde pot fi admirate animale şi păsări (căprioare, ponei, iepuraşi, fazani, păuni, cocoşi sălbatici, câini de vânătoare, un pui de urs etc.) dau Complexului Darina Peştişrul de Aur o notă distinctă în peisajul turistic transilvănean.
Bucătărie cu preparate culinare impresionante
La toate acestea se adaugă o bucătărie cu preparate culinare impresionante, unde maeştrii bucătari nu se sfiesc să-şi pună toată priceperea. Mediul ambiant în care sunt plasate sălile de restaurant şi terasele oferă o adevărată bucurie celor care sărbătoresc un eveniment în complex sau vor să scape pentru câteva ore de aglomeraţia oraşului. Dealtfel, mulţi tineri mureşeni şi chiar şi din alte judeţe