Finalul de sezon găseşte Steaua abandonată de suporteri. Deşiaseară roş-albaştrii îşi jucau viitorul, echipa din Bucureşti nu afost susţinută de galerie 20 de minute. Doar 40 de jandarmi seaflau în sectorul unde trebuiau să se regăsească suporterii dinCapitală şi doar 40 de fani ai Stelei au apărut din minutul 20 pestadion.
Pe un ecran alb-negru rulează un film cu "povestea echipeide fotbal a celui mai frumos oraş al ţării". Epitetelecontinuă din vocea lui Olaianos: "Aici, în oraşul larăscruce de drumuri". Stadionul amuţeşte ca la cinema,peste 7.000 de oameni îşi întorc tâmplele spre peluza lipsă, acolounde spectator este doar Răzvan Lucescu. Silviu Ploieşteanu, gloriadin imaginile sepia, vorbeşte despre Steagul Roşu Braşov, echipacare, îl cităm pe acelaşi Olaianos, câştigă primul trofeu europeanal României, Cupa Balcanică în 1960. În faţa ei este prima echipăşi singura care a cucerit Cupa Campionilor Europeni de pe aceleaşimeleaguri.
Răzbunarea gazdelor: Galeria Stelei, ţinută la porţi
Şi singură a fost şi aseară, asta pentru că nu a fost susţinutădecât de 40 de persoane. Suporterii stelişti nu s-au înghesuit săvină la Braşov, acolo unde fanii gazdelor au trăit semifinala ca peo finală. O finală pe care nu au avut-o niciodată, dar pe care oputeau palpa aseară, după un 0-0 scos în Ghencea, în faţa unuiadversar care pare că şi-a pierdut identitatea. Aici identitateaeste simplă şi se semnează simplu din 8.000 de voci într‑un singurglas: "Steagul".
"Steaua" nu s-a auzit decât sporadic. Asta pentru că roş‑albaştriiau avut galerie abia din minutul 20, iar de la Bucureşti au venitdoar câteva zeci de persoane. În semn de răzbunare pentru ceea ces-a întâmplat la meciul tur, când fanii braşoveni nu au fost lăsaţisă pătrundă pe Ghencea decât după minutul 20, agenţii de pază aistadionului le-au aplicat şi ei acelaşi tratament oas