Frumoasa blondă se pricepe să facă salate, paste, supe-creme.
"Cred că oricărui bărbat îi place salata de vinete", a spus ea. Prima oară când a gătit, Cristina a vrut să pregătească o prăjitură, la 11 ani, dar rezultatul nu a fost cel aşteptat.
"Am încercat să fac o prăjitură, numai că eu am citit doar prima parte a reţetei, în care sunt enumerate ingredientele şi, pur şi simplu, le-am amestecat pe toate, fără să mă uit mai jos la modul de preparare. Bineînţeles, că au ieşit sfărâmicioase, dar totuşi nu aveau gust rău. Le-am aruncat până la urmă", a declarat Cristina Dochianu pentru PRO TV Magazin.
Iată o reţetă propusă de vedeta Antenei 1:
Salată cu conopidă şi ciuperci
Ingrediente:
conopidă crudă tăiată în bucheţele mici, morcov ras, ciuperci proaspete tăiate feliuţe, seminţe crude de floarea soarelui (sau de dovleac, susan etc. - important este să fie crude!) şi chiar alune de pădure, pătrunjel, ulei de măsline sau de susan, zeamă de lămâie. Nu am specificat cantităţile deoarece eu pun după ochi şi după gust!
Mod de preparare: Se amestecă toate ingredientele şi gata salata crocantă! Poftă bună!
Frumoasa blondă se pricepe să facă salate, paste, supe-creme.
"Cred că oricărui bărbat îi place salata de vinete", a spus ea. Prima oară când a gătit, Cristina a vrut să pregătească o prăjitură, la 11 ani, dar rezultatul nu a fost cel aşteptat.
"Am încercat să fac o prăjitură, numai că eu am citit doar prima parte a reţetei, în care sunt enumerate ingredientele şi, pur şi simplu, le-am amestecat pe toate, fără să mă uit mai jos la modul de preparare. Bineînţeles, că au ieşit sfărâmicioase, dar totuşi nu aveau gust rău. Le-am aruncat până la urmă", a declarat Cristina Dochianu pentru PRO TV Magazin.
Iată o reţetă propusă de vedeta Antenei 1:
Salată cu conopidă şi ciuperci
Ingrediente:
c