Cea de-a 48-a ediţie a “Târgului naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale” ce se desfăşoară în Parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice, din Bucureşti, este dedicată Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena (20-22 mai). Organizatorii şi-au propus să le aducă locuitorilor Capitalei magia aromelor tradiţionale. Nu vor lipsi de la târg pâinea de casă făcută în ţest, din Scărişoara, judeţul Olt, brânzeturile din zona Bran, pastrama şI cârnaţii de Pleşcoi, mămăliga cu brânză în straturi, şunculiţă şI multă smântână ca în Maramureş etc. Cumpărătorii vor fi îmbiaţi şi cu nelipsitele bunătăţi aduse la târg de gospodarii din Lăpuşel, Maramureş, precum cârnaţii de casă, jambonul, pastrama etc., preparate din carne de porc de Mangaliţa, dar şi cu produse apicole recomandate de producători pentru întărirea organismului etc.
Vor continua şi lecţiile de la Atelierul Gastronomic. La această ediţie vizitatorii vor afla secretele preparării unei delicioase plăcinte cu brânză dulce şi stafide aşa cum se face în Maramureş.
Cea de-a 48-a ediţie a “Târgului naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale” ce se desfăşoară în Parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice, din Bucureşti, este dedicată Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena (20-22 mai). Organizatorii şi-au propus să le aducă locuitorilor Capitalei magia aromelor tradiţionale. Nu vor lipsi de la târg pâinea de casă făcută în ţest, din Scărişoara, judeţul Olt, brânzeturile din zona Bran, pastrama şI cârnaţii de Pleşcoi, mămăliga cu brânză în straturi, şunculiţă şI multă smântână ca în Maramureş etc. Cumpărătorii vor fi îmbiaţi şi cu nelipsitele bunătăţi aduse la târg de gospodarii din Lăpuşel, Maramureş, precum cârnaţii de casă, jambonul, pastrama etc., preparate din carne de porc de Mangaliţa, dar şi cu produse apicole recomandate de producători pentru întărirea organismului etc.