Sâmbătă, 21 mai şi duminică 22 mai, la Târgul Ţăranului, eveniment organizat de Asociaţia Grupul de Iniţiativă Radu Anton Roman şi Slow Food Valahia Gusturilor, la The Ark, vizavi de Piata de flori Coşbuc, sector 5 vor veni producători din Tălmaciu şi Tălmăcel, judeţul Sibiu, Fundata, judeţul Braşov şi din judeţul Dâmboviţa. Bucureştenii, care doresc să-şi umple plasele cu produse naturale de la producători tradiţionali şi atent selecţioaţi de organizatori, vor găsi aici afumături din carne de vită şi porc, brânzeturi şi prăjituri specifice zonelor din care vin aceştia. “După patru ani a fost selectat un număr restrâns de producători care satisfac cerinţele organizatorilor: igienă şi securitate alimentară, certificate prin documente eliberate de autorităţile sanitar-veterinare”, spun organizatorii.
Sâmbătă, 21 mai şi duminică 22 mai, la Târgul Ţăranului, eveniment organizat de Asociaţia Grupul de Iniţiativă Radu Anton Roman şi Slow Food Valahia Gusturilor, la The Ark, vizavi de Piata de flori Coşbuc, sector 5 vor veni producători din Tălmaciu şi Tălmăcel, judeţul Sibiu, Fundata, judeţul Braşov şi din judeţul Dâmboviţa. Bucureştenii, care doresc să-şi umple plasele cu produse naturale de la producători tradiţionali şi atent selecţioaţi de organizatori, vor găsi aici afumături din carne de vită şi porc, brânzeturi şi prăjituri specifice zonelor din care vin aceştia. “După patru ani a fost selectat un număr restrâns de producători care satisfac cerinţele organizatorilor: igienă şi securitate alimentară, certificate prin documente eliberate de autorităţile sanitar-veterinare”, spun organizatorii.