Începând de azi, târgumureşenii care doresc să servească masa de amiază după conceptul de „mâncare sănătoasă” o pot face la restaurantul Grand Hotel. Astfel, achitând suma de 25 de lei, gurmanzii care vor călca pragul restaurantului Grand între orele 13.00 – 16.00 vor avea posibilitatea de a alege din mai multe feluri de mâncare, sub formă de autoservire, pregătită în stil sănătos. „În fiecare zi de la ora 13.00 la 16.00 îi aşteptăm pe târgumureşeni să servească acest Open Lunch la restaurantul nostru, adică sub formă de autoservire sunt două – trei tipuri de supe şi ciorbă, două – trei feluri doi, cu garnituri, salate şi fructe multe. Stilul de gătire şi de prezentare va fi în conformitate cu conceptul de „mâncare sănătoasă” şi care se încadrează din punct de vedere gastronomic cu stilul Grand, iar preţul este de 25 de lei”, a declarat Claudia Pescar, proprietara Grand Hotel Târgu-Mureş.
Delicatesele sunt preparate sub atenta supraveghere a lui Doru Costa, un bucătar cu o foarte mare experienţă, care a gătit pentru numeroase personalităţi ale lumii, inclusiv din anturajul fostului preşedinte al SUA, George Bush. „Este un bucătar originar din Mureş, cu o mare experienţă, îmbunătăţită în Statele Unite ale Americii unde a lucrat la un lanţ hotelier celebru şi unde a avut ocazia să gătească pentru personalităţi marcante, chiar şi din anturajul preşedintelui George Bush. Doru vine cu un concept nou pentru Târgu-Mureş, conceptul de „mâncare sănătoasă”, a precizat Claudia Pescar.
Şi pentru că noul concept de mâncare sănătoasă trebuia testat, invitaţii Hotelului Grand – reprezentanţi ai mediului de afaceri, din administraţie şi prieteni – au gustat ieri numeroasele feluri pregătite de Doru Costea, calificativele fiind unanime: la Grand Hotel mâncarea e nu numai delicioasă, ci şi sănătoasă!
Începând de azi, târgumureşenii care doresc să servească masa de