De vineri, 20 mai şi până duminică, 22 mai, la Muzeul Ţăranului Român din Capitală se desfăşoară Târgul “Festin românesc – Sărbătoarea Sfinţilor Constantin şi Elena”. Brânzeteurile preparate din lapte de vacă, oaie şi capră, simple, cu cimbru sau cu busuioc, mezelurile ardeleneşti sau moldoveneşti preparate după reţete tradiţionale, dulceţurile, gemurile, prăjiturile de casă etc., sunt doar câteva dintre bunătăţile cu care sunt ademeniţi bucureştenii. Într-o ambianţă tradiţională, vizitatorii târgului se vor delecta, pe lângă bucatele tradiţionale, şi cu produse meşteşugăreşti aduse la eveniment de meşteri populari, precum blănuri, icoane, haine făcute manual, obiecte de artizanat din lemn şi ceramică etc.
Vizitatorii care poartă numele de Constantin şi Elena vor primi din partea organizatorilor câte un cadou dulce (un borcan de magiun).
De vineri, 20 mai şi până duminică, 22 mai, la Muzeul Ţăranului Român din Capitală se desfăşoară Târgul “Festin românesc – Sărbătoarea Sfinţilor Constantin şi Elena”. Brânzeteurile preparate din lapte de vacă, oaie şi capră, simple, cu cimbru sau cu busuioc, mezelurile ardeleneşti sau moldoveneşti preparate după reţete tradiţionale, dulceţurile, gemurile, prăjiturile de casă etc., sunt doar câteva dintre bunătăţile cu care sunt ademeniţi bucureştenii. Într-o ambianţă tradiţională, vizitatorii târgului se vor delecta, pe lângă bucatele tradiţionale, şi cu produse meşteşugăreşti aduse la eveniment de meşteri populari, precum blănuri, icoane, haine făcute manual, obiecte de artizanat din lemn şi ceramică etc.
Vizitatorii care poartă numele de Constantin şi Elena vor primi din partea organizatorilor câte un cadou dulce (un borcan de magiun).