Face parte din serviciul de intervenţie rapidă al Poliţiei Locale, a fost chitarist în multe trupe şi a fost vicecampion naţional la radiogoniometrie.
Geo Şerbănoiu a început să cânte fără să-l înveţe nimeni, spunând că a furat o parte din tainele chitării de la cunoscuţi pe care îi auzea şi vedea cântând.
"Când am împlinit zece ani, am primit cadou de la tatăl meu o chitară şi pot să spun că am furat de la unul, de la altul şi am reuşit să învăţ. Când am primit chitara nu ajungeam cu degetele să iau acordul, trăgeam de degete ca să le lungesc, atât de mult mi-a plăcut şi îmi doream să învăţ. În cadru organizat am început să cânt la 16-17 ani", îşi aminteşte Geo Şerbănoiu primul său contact cu muzica.
O dată cu trecerea anilor a început să studieze muzica şi chiar a ajuns să cânte în trupe cunoscute şi apreciate în Buzău şi nu numai.
"De-a lungul timpului am cântat în diferite formaţii, ultima fiind Fabrica de Muzică. De obicei eu cânt muzică uşoară, mai rar abordez melodii din muzica populară. În muzica uşoară românească sunt foarte multe melodii care îmi plac, nu aş putea să aleg una despre care să spun că este preferata mea. Muzica îmi dă o stare extraordinară, mă destine, mă relaxează", spune Geo Şerbănoiu.
Sport a început să practice tot din copilărie. A început cu aeromodelism, a contiunat cu fotbal, atletism şi radiogoniometrie, la care a ajuns chiar vicecampion naţional.
"Sport am început să practic la 8 ani. Şi aici tot tata a fost cel care m-a îndrumat. După aeromodelism, am început să joc fotbal şi atletism în acelaşi timp. Apoi m-am apucat de radiogoniometrie, la care în anul 1988 am ieşit vicecampion naţional. Radiogoniometria este o formă de radioreperaj prin care se determină direcția față de stația de recepție a unei stații de emisie sau a unui obiect. Am practicat destul de mult acest sport, pentru că mi-a şi plăcut