Creşterea producţiei industriale începând de anul trecut a permis firmelor din sectorul de manufactură să îşi revină din şocul crizei economice, iar unul dintre efecte a fost reluarea investiţiilor în tehnologia informaţiei, cu efecte rapide în scăderea cheltuielilor operaţionale, se arată într-un comunicat al companiei Wizrom.
Această reluare a însemnat pentru grupul de firme Wizrom (Wizrom Software, WizSalary şi filialele externe), unul dintre principalii furnizori de soluţii informatice integrate pentru managementul afacerii din România, o dublare a cererii de aplicaţii şi servicii de profil din partea firmelor din domeniul manufacturier. "Firmele caută o cât mai mare eficientizare a activităţii, pentru că trebuie să gestioneze cu mare atenţie costurile de logistică şi producţie, mai ales că acum comenzile nu mai vin atât de des ca până spre sfârşitul anului 2008. Planificarea resurselor umane şi materiale necesită un grad de automatizare cât mai mare. Soluţiile software pe care Wizrom le implementează la clienţii săi au o putere de calcul ce asigură o eficientizare cu 10% până la 25% a costurilor şi timpilor de producţie, în funcţie de procedurile utilizate anterior implementării", a declarat, în comunicat, Adrian Bodomoiu, Managing director Wizrom Software.
Firmele de producţie care au apelat la Wizrom Software au beneficiat de politici comerciale stimulative, în plus faţă de avantajele evidente oferite de o soluţie inovatoare.
Printre companiile din domeniul manufacturier care au ales Wizrom în ultimele 12 luni se numără Cramele Halewood, Caroli Prod, Romtec SA, şi Jeras Prod. Cu peste 3.000 de clienţi activi şi 28.000 de licenţe instalate, Wizrom a înregistrat constant în ultimii ani o cotă de piaţă de peste 10%.
Creşterea producţiei industriale începând de anul trecut a permis firmelor din sectorul de manufactură să îşi revină din ş