De sâmbăta trecută până la 10 iulie poate fi văzută la Van Gogh Café (strada Smârdan 9, Lipscani, vizavi de BNR) expoziţia de fotografie cu vânzare Meeting Point, semnată de Cosmin Bumbuţ. Expoziţia conţine o serie de fotografii realizate de Cosmin Bumbuţ în locuri şi momente diferite, dar care au în comun relaţiile dintre oameni şi obiecte, dintre locuri şi stări. Imaginile prezintă puncte de întâlnire, reale sau simbolice, care creează legături între personaje şi spaţii, redau poveşti, dezvăluie istorii personale.
"Am ales o serie de fotografii decorative, care sunt printate în ediţii limitate, la preţuri accesibile, pentru a stimula achiziţia de fotografie de artă", spune Cosmin Bumbuţ. "Aş vrea să încurajez interesul publicului de la noi pentru fotografia ca obiect care poate fi expus, privit şi admirat. Cred că în România lipseşte obişnuinţa de a vedea fotografia pe perete şi de a investi în imagini pe suport de hârtie. E nevoie de timp ca publicul român să înţeleagă că fotografia, la fel ca celelalte arte, costă şi că producerea ei necesită timp şi efort."
Cosmin Bumbuţ este singurul fotograf din România certificat Digigraphie. Fotografiile din expoziţie sunt realizate prin procesul Digigraphie: fiecare lucrare este numerotată şi semnată de artist pe spate, embosată şi însoţită de un certificat de autenticitate care menţionează titlul, tipul hârtiei, numărul fotografiei din ediţie şi data la care a fost printată. Cosmin Bumbuţ este, de asemenea, unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi profesionişti români, premiat, în 2006, la International Photography Award. Fotografiile sale se află în colecţii private din România, SUA, Olanda, Luxemburg, Franţa şi Belgia. Este autorul albumului Transit (Humanitas, 2002) şi co-autor al proiectului 7 Zile - 7 Ani în Maramureş (Humanitas, 2007). Fotografiile sale au mai fost publicate în Intineraires d'une vie. E