Relaţiile dintre Filosofie şi Gastronomie vor fi dezbătute pe larg duminica viitoare într-un eveniment la "iarbă verde" organizat de Facultatea de Filosofie a Universităţii Bucureşti.
Fericirea se descoperă la masă? Bucătarii sunt deţinătorii unor valori morale, estetice, identitare? Conferinţe, comunicări, discuţii, lansări de carte şi spectacole de improvizație şi lectură dar şi degustări pentru o singură noţiune, insuficient exploatată până acum: gustul, cel mai subiectiv dintre simţuri.
5 iunie 2011, orele 12-20, sediul Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (Splaiul Independenţei nr. 204).
Au fost în studio: Romulus Brâncoveanu, decanul Facultăţii de Filosofie, Universitatea Bucureşti şi Sebastian Grama, conferenţiar universitar. Mihaela Dedeoglu în dialog cu Romulus Brâncoveanu şi Sebastian Grama
Relaţiile dintre Filosofie şi Gastronomie vor fi dezbătute pe larg duminica viitoare într-un eveniment la "iarbă verde" organizat de Facultatea de Filosofie a Universităţii Bucureşti.
Fericirea se descoperă la masă? Bucătarii sunt deţinătorii unor valori morale, estetice, identitare? Conferinţe, comunicări, discuţii, lansări de carte şi spectacole de improvizație şi lectură dar şi degustări pentru o singură noţiune, insuficient exploatată până acum: gustul, cel mai subiectiv dintre simţuri.
5 iunie 2011, orele 12-20, sediul Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (Splaiul Independenţei nr. 204).
Au fost în studio: Romulus Brâncoveanu, decanul Facultăţii de Filosofie, Universitatea Bucureşti şi Sebastian Grama, conferenţiar universitar. Mihaela Dedeoglu în dialog cu Romulus Brâncoveanu şi Sebastian Grama